De naam Ahold Delhaize zal bij de meesten wel bekend in de oren klinken. Het is het moederbedrijf van veel verschillende winkelketen. De meest bekende daarvan zijn de Albert Heijn en de Belgische supermarkt Delhaize. Naast deze bekende supermarkten, biedt Ahold ook producten aan onder andere ‘pick-up points’, schoonheidszaken, drankspeciaalzaken en tankstations. De Ahold Delhaize aandelen zijn erg gewild onder beleggers. Het bedrijf doet het erg goed op de beurs én keert dividend uit, wat zeer aantrekkelijk is voor veel beleggers. Hieronder vindt u de actuele Ahold Delhaize koers:

ACTUELE AHOLD DELHAIZE KOERS

AHOLD DELHAIZE AANDELEN KOPEN?

  • Wilt u Ahold Delhaize aandelen kopen? Open nu een gratis account bij DEGIRO.
  • Let op! Beleggen ken risico op verlies

OVER AHOLD DELHAIZE / AHOLD DELHAIZE AANDELEN

Ahold Delhaize is in 2016 ontstaan uit een fusie van het Nederlandse Ahold en het Belgische Delhaize. Het bedrijf exploiteert dus winkelketen, waaronder supermarkten. De verschillende merken van dit grote concern zijn daarnaast actief in de Verenigde Staten, België, Centraal- en Zuidoost Europa, Luxemburg en Nederland. Naast supermarkten vallen onder het grote concern bijvoorbeeld ook Bol.com, Etos en Gall & Gall. Binnen het bedrijf werken zo’n 375.000 werknemers in ruim 6500 winkels over de hele wereld. Deze zorgden in 2015 samen voor €62 miljard aan omzet.

Ahold Delhaize is beursgenoteerd op de Amsterdamse Exchange Index (AEX). De aandelen worden op de AEX aangeboden onder de ticker AD. De Ahold Delhaize koers verloopt de afgelopen 10 jaar al positief. Het is dus niet voor niets dat het aandeel zo enorm populair is. Ahold Delhaize behoort samen met ASML en Heineken tot de beste 3 aandelen van de AEX, gebaseerd op de afgelopen 10 jaar.

BELEGGEN IN AHOLD DELHAIZE AANDELEN

Wilt u vandaag nog beginnen met beleggen in aandelen van Ahold Delhaize? Open dan direct een account op DEGIRO en start gemakkelijk en snel met beleggen in Ahold Delhaize koers.

Bekijk hier videos van Ahold Delhaize