ASM International is een bedrijf dat zich bevindt in de branche voor productiemachines. Om precies te zijn, leveren ze productiemachines aan de halfgeleiderindustrie. Hieronder vallen alle bedrijven die zich bezighouden met het ontwerpen en produceren van halfgeleider producten, zoals kwarts of aluminiumoxide. Daarnaast streeft ASMI naar kwaliteit. Ze hebben een sterke technologische basis, erg goede productiefaciliteiten en een goed georganiseerd distributienetwerk. Tenslotte heeft het bedrijf ontwikkelings- en productiefaciliteiten over de hele wereld. Zo hebben ze vestigingen in de Verenigde staten, Europa en Azië. Ben je benieuwd of de ASMI aandelen voor jou aantrekkelijk zijn om in te beleggen? Hieronder zie je de real time ASMI Koers:

REAL TIME ASMI KOERS

ASMI AANDELEN KOPEN?

  • Beleggen in ASMI aandelen? Open een gratis beleggingsrekening bij DEGIRO.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER ASMI / AANDEEL ASMI

ASM International is in 1968 opgericht. Sindsdien heeft het bedrijf een hoofdkantoor in Almere. Daar richten ze zich op het ontwerpen, produceren en verkopen van productiemachines. Deze machines die ASMI produceert, worden voornamelijk gebruikt om uiterst dunne lagen wafer aan te brengen op chips. Hiermee maken ze de chips sneller, goedkoper en kleiner. Deze techniek wordt ook wel Atomic Layer Deposition (ALD) genoemd.

Daarnaast vervult ASMI de positie van marktleider binnen haar branche. Ook heeft het bedrijf een belang van maar liefst 39% in ASM Pacific Technology (ASMPT). Dit is de grootste verpakking leverancier van apparatuur voor de halfgeleider en LED industrie ter wereld.

Met haar ontwikkelings- en productievestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, is het bedrijf in 14 landen actief. Verdeeld over al deze vestigingen werken zo’n 2180 medewerkers, onder leiding van CEO Chuck Del Prado. Zij realiseerden voor ASMI een omzet van €818 miljoen en een nettoresultaat van € 157 miljoen in 2018.

De ASMI aandelen staan genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs, AEX.

Website: www.asm.com
ASMI Aandelen kopen? DEGIRO

 

BELEGGEN IN ASMI

Wilt u direct beginnen met beleggen in ASMI aandelen? Open dan vandaag nog een account bij DEGIRO en start met beleggen in ASM International.