De naam ‘Heineken’ zal u waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken. Veel mensen kennen Heineken van de biermerken Heineken en Amstel, maar het bedrijf gaat nog veel verder dan dat. In de beleggingswereld wordt Heineken ook wel omschrijven als een ‘wereldwijd levensmiddelenconcern’. Het bedrijf heeft over de hele wereld een gigantisch netwerk van distributeurs en bierbrouwerijen. Andere bekende, nationale merken die onder het concern vallen zijn onder andere Foster’s, Primus, Kingfisher en Birra Moretti. Ondanks dat er steeds meer concurrentie op de biermarkt verschijnt, blijft het Heineken-concern een zeer sterke speler in de markt. Het bedrijf behoort tot de wereldwijde leiders binnen deze sector. Daarom heeft het een sterke positie op de aandelenmarkt zijn en de Heineken aandelen populair. Bent u ook geïnteresseerd in het Heineken aandeel? Of bent u benieuwd hoe de Heineken koers ervoor staat? Hieronder ziet u de real time Heineken Koers:

HEINEKEN KOERS

Link naar silo: AEX Koers

HEINEKEN AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u geïnteresseerd in beleggen in Heineken aandelen? Start dan vandaag nog met beleggen via Degiro en kijk wat u kunt winnen met Heineken.
  • Plus500– Wilt u speculeren op de Heineken koers middels CFD’s? Open dan een gratis demo-account van €40.000.
  • Let op! Beleggen kan risico’s met zich meebrengen
 

OVER HEINEKEN / AANDEEL HEINEKEN

Het Nederlandse bedrijf Heineken is gespecialiseerd in het brouwen van bieren, wereldwijd. Het bedrijf brouwt onder de merknamen Heineken en Amstel en verkoopt daarnaast nog allerlei regionale en nationale biermerken, waaronder Foster’s, Dos Equis, Primus, Sol, Bulmer Cruzcampo en Birra Moretti.

De onderneming is opgericht op 15 februari 1864 in Amsterdam, maar heeft inmiddels zo’n 167 bierbrouwerijen verspreid over meer dan 70 landen. Het bedrijf beperkt zich niet alleen tot de Europese markt, maar is ook actief in Amerika, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Tot slot verkoopt deze multinational zijn product in meer dan 200 landen en heeft het wereldwijd maar liefst zo’n 74.000 mensen in dienst.

De Heineken aandelen worden over het algemeen als een goede investering gezien. Vooral omdat de merkenportefeuille van het bedrijf, met zijn meer dan 300 verschillende merken, erg gediversifieerd is. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide markt en kan het inkomsten genereren uit uiteenlopende segmenten. Dit zorgt ervoor dat het risico op verlies beperkt is. Daarnaast heeft het bedrijf een positief, sterk imago waarmee het vertrouwen bij haar klanten opwekt en vasthoudt. Al met al een interessant bedrijf om in te investeren dus. De Heineken aandelen worden verhandeld op de AEX.

BELEGGEN IN HEINEKEN


Bent u ook geïnteresseerd geraakt in Heineken aandelen? Investeer vandaag nog! Open een account op Plus500 of Degiro en start direct met beleggen in het Heineken aandeel.