IMCD, volledig Internatio-Müller Chemical Distribution, is een internationale groothandel in de verkoop, distributie en marketing van bijzondere chemicaliën en voedingsingrediënten. Dit houdt in dat zij over de hele wereld ingrediënten en chemicaliën leveren aan bedrijven, Deze worden vooral gebruikt in de farmaceutische- en voedselindustrie. IMCD trad in 2019 toe tot de AEX, evenals Adyen. Hierna behoorden zij tot een selectief gezelschap. Sinds deze toetreding tot de AEX stegen de koers en sindsdien hebben ze deze stijgende lijn vastgehouden. Bent u ook geïnteresseerd in de IMCD aandelen? En wilt u weten hoe de IMCD koers er vandaag de dag voor staat? Hieronder vindt u de real time IMCD koers.

Real time IMCD koers

 

IMCD AANDELEN KOPEN?

  • Plus500– Bent u geïnteresseerd in speculeren op de IMCD koers middels CFD’s? Open dan een gratis demo-account van €40.000 op Plus500.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

 

Over IMCD/Aandeel IMCD

IMCD is een wereldwijde leverancier van chemicaliën en ingrediënten. Het bedrijf levert aan klanten in onder andere de Benelux, Australië, Nieuw-Zeeland en Frankrijk. De onderneming begon als de ‘speciality chemicals distribution’ en breidde in 1995 uit naar Internatio-Müller Chemical Distribution. Sindsdien heeft het bedrijf meerdere overnames in zowel binnen als buiten Europa verwezenlijkt, waarmee het haar marktpositie heeft verbeterd.

Het IMCD hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, in Rotterdam om precies te zijn. Toch wordt er maar een klein deel van de omzet hier in Nederland gerealiseerd. De helft van de omzet wordt in Europa gerealiseerd. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en heeft op dit moment meer dan 2.000 werkers verdeeld over meer dan 45 landen. Zo is IMCD actief in Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific. Met een belegging in IMCD, heeft u dus een internationale belegging op uw naam staan.

BELEGGEN IN IMCD

Bent u na het lezen van deze informatie ook geïnteresseerd in een beleggen in IMCD aandelen? Met een broker kunt u vandaag nog beginnen met beleggen in het IMCD aandeel! Open vandaag nog een account op Plus500 en start direct met beleggen.

 

Bekijk hier videos over IMCD