Just Eat Takeaway.com N.V. is in Nederland vooral bekend als thuisbezorgd.nl. Het bedrijf is een voedselmarktplaats waar consumenten en restaurants elkaar kunnen vinden. Just Eat Take Away omschrijft zichzelf als een van de toonaangevende online voedselmarktplaatsen in Europa. Ze zijn dus niet alleen actief in Nederland, maar in negen Europese landen. Volgens het bedrijf hebben ze een markt leidende positie wat betreft aantal restaurants, bestellingen en bruto goederenwaarde in Duitsland, Nederland, België, Polen en Oostenrijk. Just Eat Take Away haalt haar inkomsten voornamelijk uit commissies op basis van de GMV van het bestelde voedsel en vergoedingen van online betalingsdiensten. Aan het begin van het jaar 2002 fuseerde het bedrijf met Just Eat Pic en inmiddels doen ze het erg goed op de beurs. Bent u geïnteresseerd in de Just Eat Take Away aandelen (ook wel bekend als het Thuisbezorgd aandeel) of benieuwd naar de huidige Just Eat TakeAway koers? Hieronder vindt u de real time koers.

Just Eat Take Away Koers 

JUST EAT TAKEAWAY AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u ook geïnteresseerd in een belegging in de Just Eat Take Away aandelen? Start vandaag nog met beleggen via Degiro.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER JUST EAT TAKE AWAY – AANDEEL JUST EAT TAKEAWAY KOERS

In 2000 richtte de toen 21-jarige student Jitse Groen, uit Enschede, Just Eat TakeAway op. Hij werkte zijn idee om via het internet maaltijden te bestellen uit en startte de Nederlandse website thuisbezorgd.nl. Dat verliep goed en al in 2005 nam het bedrijf haar concurrent Pizza Web over. Dat was het begin van nog vele overnames. Met de enorme expansiedrift van het bedrijf, breidde het in 2007 uit naar België, Duitsland en Oostenrijk. Er volgden nog vele overnames. In 2009 kocht Thuisbezorgd de domeinnaam Takeaway.com en sindsdien zijn ze internationaal bekend onder die naam.

In 2016 ging Takeaway voor het eerst naar de beurs, op 30 september om precies te zijn. Een aandeel was toen €23,- waard. Daarmee werd het bedrijf gewaardeerd op circa € 1,25 miljard. Met deze beursgang werd destijds €378 miljoen opgehaald en een half jaar later kwam het aandeel in de AMX-index. Sinds maart 2020 staat het aandeel in de AEX-index. In datzelfde jaar fuseerde het bedrijf met Just Eat waardoor de naam Just Eat Takeaway (JET) ontstond. Inmiddels is het bedrijf in 24 landen werkzaam en daarmee is het inmiddels een van de grootste maaltijdbezorgers ter wereld met een omzet boven de €1 miljard.

BELEGGEN IN JUST EAT TAKE AWAY AANDELEN

Bent u geïnteresseerd in een belegging in Just Eat Take Away aandelen, ook wel het Thuisbezorgd aandeel genoemd? U kunt vandaag nog beginnen met beleggen in het Just Eat Take Away aandeel met een broker. Open vandaag nog een account op DEGIRO en start direct met beleggen.

BEKIJK HIER VIDEO’S OVER AANDEEL JUST EAT TAKEAWAY