​De naam KPN klinkt bij veel mensen bekend in de oren. Ofwel van haar mobiele telefonie diensten ofwel van internet- of televisiediensten. KPN is vandaag de dag de grootste leverancier van telecommunicatiediensten in Nederland. Zo verzorgen ze consumenten vaste en mobiele telefonie, televisie en internet. Daarnaast biedt het bedrijf zakelijke klanten internet- , spraak- en datadiensten en verzorgen ze volledig beheerde en uitbestede ICT-oplossingen. Ook internationaal levert KPN aan bijvoorbeeld serviceproviders en operators. Daarnaast levert het bedrijf diensten onder andere merknamen zoals Telfort, XS4ALL, Yes Telecom, Simyo, iBasis en Ortel Mobile. Al met al een interessant bedrijf om in te beleggen dus. Het KPN aandeel doet het dan ook goed op de beurs. Bent u geïnteresseerd in een belegging in dit nationale bedrijf? En wilt u weten hoe het op dit moment staat met de KPN koers? Hieronder vindt u de real time KPN beurskoers. 

 

Realtime KPN Koers

KPN AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u ook geïnteresseerd in beleggen in KPN aandelen en de KPN beurskoers? U kunt vandaag nog starten met beleggen in deze aandelen via Degiro.
  • Plus500 Wilt u speculeren op de KPN koers middels CFD’s? Open dan een gratis demo-account van €40.000 op Plus500 en bekijk wat het u oplevert!
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER KPN/AANDEEL KPN

Het Nederlandse telecombedrijf KPN is opgericht in 1852. Nadat in 1881 het eerste telefoonnetwerk in Nederland wordt opgezet, wordt de ‘Administratie der Posterijen en Telegrafie’ omgezet naar een staatsbedrijf. In 1928 wordt de naam gewijzigd naar ‘Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie’ (afgekort PTT), welke de verschillende telecom aanbieders overnam tot in 1940 alle telefoonnetwerken in handen van de overheid kwamen. Vanaf 1989 verzelfstandig het overheidsbedrijf onder een nieuwe naam: Koninklijke PTT Nederland, ofwel KPN. De onderneming vindt haar weg naar de Amsterdamse Effecten Beurs in 1994.

Onder leiding van de huidige CEO Eelco Blok, realiseerde KPN een omzet van van €5.691 miljard en een nettoresultaat van €280 miljoen in het boekjaar 2018.

BELEGGEN IN KPN

Bent u geïnteresseerd in een belegging in KPN aandelen? Begin dan direct met beleggen in het KPN aandeel met een broker. Open vandaag nog een account op Plus500 of Degiro en start direct met beleggen in KPN aandelen.