Nationale Nederlanden Group, ofwel kortweg NN Group, is een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder. Het bedrijf voert werkzaamheden uit in meer dan 18 landen en is vooral actief in Europese landen en in Japan. Het bedrijf biedt haar meer dan 17 miljoen klanten pensioenen, verzekeringen, bankactiviteiten en beleggingen. Dit doen ze via onafhankelijke adviseurs, banken, websites, call centers en verzekeringsagenten aan zowel particulieren klanten en midden- en kleinbedrijven als aan grote ondernemingen en institutionele banken. Het bedrijf omvat niet alleen het welbekende Nationale-Nederlanden, maar ook andere bekende bedrijven als NN Investment Partners, ABN AMRO verzekeringen, AZL, Movir, BeFrank en OHRA. Een grote partij om in te beleggen dus. Bent u geïnteresseerd in een investeringen in een aandeel Nationale Nederlanden? En wilt u weten hoe de NN Koers ervoor staat? Hieronder vindt u de real time Nationale Nederlanden koers.

REALTIME NN GROUP KOERS

NATIONALE NEDERLANDEN AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u ook geïnteresseerd in het aandeel NN? U kunt vandaag nog starten met beleggen in deze aandelen via Degiro.
  • Plus500– Wilt u speculeren op de Nationale Nederlanden koers middels CFD’s? Open dan een gratis demo-account van €40.000 op Plus500 en houd de NN Group koers goed in de gaten.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER NATIONALE NEDERLANDEN/AANDEEL NATIONALE NEDERLANDEN

Nationale Nederlanden is een groot, Nederlands bedrijf met een hoofdkantoor in Den Haag. Met meer dan 11.500 medewerkers bieden ze producten en diensten op het gebied van verzekeren, beleggen, bankieren en pensioenen. Met meer dan 15 miljoen klanten wereldwijd, heeft het bedrijf haar handen vol.

De NN Group bestaat uit Nationale-Nederlanden (voorheen ING Verzekeringen) en NN Investment Partners (voorheen ING Investment Management). Het bedrijf is in 1963 ontstaan uit een fusie tussen De Nederlanden  en de Nationale Levensverzekering-Bank.

Het aandeel Nationale Nederlanden is genoteerd aan Euronext Amsterdam, het aandeel is opgenomen in de AEX index

 

BELEGGEN IN AANDEEL NN GROUP

Wilt u beleggen in het aandeel NN? Begin dan snel met beleggen in het Nationale Nederlanden aandeel met een broker. Open vandaag nog een account op Plus500 of Degiro en start direct met beleggen in NN Group.