Randstad Holding N.V., in de volksmond beter bekend als Randstad, is een Nederlands uitzendbureau dat internationaal opereert. Het bedrijf richt zich op zowel uitzendarbeiders als op vaste aanwervingen. De bedrijfsactiviteiten kunnen grofweg worden onderverdeeld in drie segmenten, namelijk: staffing (bemiddeling van algemeen personeel), professionals (de plaatsing van gespecialiseerd personeel) en inhouse services (de plaatsing van algemeen personeel afkomstig van bureaus ter plaatse). Vanuit de eerste van deze drie wordt veruit de meeste omzet verkregen. Randstad is een wereldwijde marktleider op het gebied van uitzendwerk en human resources. Het grootste gedeelte van de omzet van het bedrijf wordt verkregen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Noord-Amerika. Bent u geïnteresseerd in het Randstad aandeel? Dan is het verstandig om de Randstad koers in de gaten te houden. U vindt de real time beurskoers Randstad hieronder:​ 

RANDSTAD KOERS

RANDSTAD AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u geïnteresseerd in beleggen in Randstad aandelen? Start vandaag nog met Degiro.
  • Plus500– Wilt u speculeren op de beurskoers Randstad middels CFD’s? Open dan een gratis demo-account van €40.000 en houd de Randstad koers goed in de gaten.
  • Let op! Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.

OVER RANDSTAD/AANDEEL RANDSTAD

Het bedrijf Randstad Holding N.V. is opgericht in 1960. Het bedrijf heeft inmiddels een hoofdvesting in Amsterdam en telt meer dan 670.000 medewerkers en 2800 kantoren over de hele wereld. In 2008 fuseerde het bedrijf met haar concurrent Vdior, waardoor het ’s werelds nummer twee in personeelswerving werd en sindsdien is ze niet meer van die marktpositie geweken.

Naast haar hoofdactiviteiten staffing, professionals en inhouse services levert Randstad ook diensten voor het vaste personeel van haar klanten, zoals re-integratie, salarisadministratie en vervangingen.

De beurskoers Randstad staat genoteerd in het compartiment A van Euronext Amsterdam in Nederland. Daarnaast maakt het Randstad aandeel onderdeel uit van de berekening van de beursindex Euronext 100.

BELEGGEN IN RANDSTAD AANDELEN

Wilt u nu ook beleggen in het Randstad aandeel? Dat kan aan de hand van een broker! Open vandaag nog een account op Plus500 of Degiro en start direct met beleggen in het aandeel Randstad.