Unibail Rodamco Westfield SE, vroeger bekend als Unibail-Rodamco SE, is een grote, toonaangevende, commerciële vastgoedonderneming. Een van de grootste van Europa zelfs. Het bedrijf is in 2007 ontstaan na een fusie van de Franse leverancier Unibail en het Nederlandse Rodamco. Daarna namen zij de Austrailian Westfield Corporation over. Inmiddels richt het bedrijf zich op de bouw van winkelcentra, kantoorgebouwen en congres- en tentoonstellingsruimten. Het bedrijf houdt zich nu dus voornamelijk bezig met kwalitatief hoogwaardig vastgoed in de commerciële sector. Bent u geïnteresseerd in een investeringen in een Unibail-Rodamco aandeel? En wilt u weten hoe de een Unibail-Rodamco koers ervoor staat? Hieronder vindt u de real time Unibail-Rodamco koers.

UNIBAIL RODAMCO KOERS

UNIBAIL RODAMCO AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO – Bent u geïnteresseerd in een investering in het Unibail Rodamco aandeel? U kunt direct starten met beleggen in deze aandelen via Degiro.
  • Plus500– Daarnaast kunt u ook  speculeren op de Unibail Rodamco koers door CFD’s. Open daarvoor vandaag nog een gratis demo-account van €40.000 op Plus500.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER UNIBAIL RODAMCO

Tegenwoordig ontwikkelt, investeert en opereert het bedrijf Unibail Rodamco in commercieel vastgoed. Ze doen dat in 11 Europese landen. Hierin zijn ze voornamelijk verantwoordelijk voor veel winkelcentra, maar ook voor kantoor- en congresgebouwen. Ze zijn vooral actief in en rondom Parijs. Hier bevindt zich ook het hoofdkantoor, waar veel van de in totaal 2085 medewerkers werken.

Zo’n 88 procent van de portefeuille bestaat uit winkelcentra, ongeveer 7 procent uit kantoorgebouwen en tot slot de laatste 6 procent uit congres- en tentoonstellingsruimten. Al met al is de totale portefeuille is goed voor meer dan 100 bezittingen. Deze hebben een totale, gemiddelde waarde van €34 miljard.

De huuropbrengsten van deze bezittingen vormen de belangrijkste inkomstenbron, welke wordt aangevuld met de verkoop van overige panden. Het bedrijf keert vrijwel de volledige winst uit als dividend. De Unibail Rodamco aandelen worden verhandeld op de AEX

 

BELEGGEN IN AANDEEL UNIBAIL RODAMCO

Wilt u beleggen in het Unibail Rodamco aandeel? Begin dan snel met beleggen in Unibail Rodamco met een broker. Open vandaag nog een account op DEGIRO en start direct met beleggen in Unibail Rodamco aandelen.