Unilever is een gigantische multinational op het gebied van persoonlijke verzorging, schoonmaakartikelen en voedingsmiddelen. Mocht de naam Unilever geen belletje doen rinkelen, dan doen de merken die onder deze onderneming vallen dat waarschijnlijk wel. Merknamen als ProActiv, Lipton, Knorr, Calvé, OLA, Unox, Zwitzal en Dove vallen onder Unilever en dat is slechts een kleine greep uit de enorme hoeveelheid merken. Unilever is op dit moment actief in meer dan 180 landen, waar ze veertien productgebieden verkopen. In de helft van deze gebieden is het bedrijf marktleider. Bent u geïnteresseerd in een investering deze grote multinational? U kunt vandaag nog investeren in het Unilever aandeel. Daarvoor is het goed om de Unilever koers dagelijks in te gaten te houden. Hieronder vindt u de real time Unilever beurskoers.

UNILEVER KOERS

UNILEVER AANDELEN KOPEN?

  • Wilt u Unilever aandelen kopen? Open dan vandaag nog een gratis rekening bij DEGIRO.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER UNILEVER/ AANDEEL UNILEVER

Het bedrijf Unilever is opgericht in 1890 en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Met haar ruim 175.000 werknemers richt het bedrijf zich op de verkoop van producten die vallen onder de dagelijks behoeften van de hedendaagse consument, zoals voedsel, persoonlijke verzorging en hygiëne. 50% van de activiteiten van Unilever vindt plaats in opkomende markten en bij elkaar telt het bedrijf wereldwijd 400 merken gericht op gezondheid en welzijn.

Op dit moment wordt 35% van de omzet van het bedrijf behaald door de verkoop van producten gericht op persoonlijke verzorging. Daarna volgt met een marktaandeel van 30% voedingsmiddelen. Unilever realiseerde in het boekjaar 2018 een omzet van €51 miljard en een nettowinst van €9.8 miljard onder leiding van CEO Paul Polman. Het bedrijf staat genoteerd aan de AEX.

BELEGGEN IN UNILEVER

Wilt u beleggen in Unilever aandelen? Begin dan snel met beleggen in het Unilever aandeel met een broker. Open vandaag nog een account bij DEGIRO en start direct met beleggen in Unilever aandelen.

Bekijk hier video’s van het aandeel Unilever