Vopak, volledig Koninklijke Vopak N.V., is de grootste, onafhankelijke tankterminal in tankopslag ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag en overslag van gassen, olieproducten, vloeibare bulk en chemicaliën. Vopak heeft in totaal 79 terminals in beheer, welke een totale opslagcapaciteit van meer dan 30 miljoen kubieke meter hebben. Al deze terminals zijn verdeeld over 29 landen. Bent u geïnteresseerd in een belegging in dit internationale bedrijf en wilt u het Vopak aandeel aanschaffen? Dan is het goed om het nieuws rondom Vopak en de real time Vopak Koers goed in de gaten te houden. Hieronder vindt u de huidige Vopak beurkoers:

VOPAK KOERS

VOPAK AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u geïnteresseerd in een investering in het Vopak aandeel? U kunt direct starten met beleggen in deze aandelen via Degiro.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER VOPAK/AANDEEL VOPAK

Koninklijke Vopak is een Nederlands bedrijf dat in 1999 is ontstaan. De onderneming heeft twee vestigingen, een in het Botlekgebied in Rotterdam en een in de Petroleumhaven in Amsterdam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam.

Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen Koninklijke PakhoedNV en Pakhuismeester en Blauwhoed. Die laatste was in de tijd van de Verenigde Oost-Indische compagnie (VOC) gespecialiseerd in het laden en lossen van koopmansgoederen van schepen. Later beheerden zij ook handelsterreinen.

Inmiddels is Vopak een grote speler op de wereldwijde markt in opslag en overslag van olieproducten en chemicaliën. Ze zijn actief in het Midden Oosten, Europa, het Midden Oosten, Azië, Amerika en Afrika. Vopak staat genoteerd aan de AEX.

BELEGGEN IN VOPAK

Wilt u beleggen in Vopak aandelen? Begin dan snel met beleggen in het Vopak aandeel met een broker. Open vandaag nog een account bij DEGIRO en start direct met beleggen in Vopak aandelen.

Link naar silo:AEX Koers