Wolters Kluwer is een bedrijf dat informatiediensten en oplossingen voor professionals aanbiedt. Ze zijn actief op het gebied van Tax & Accouting, Legal & Regulatory, Health en Financial en Compliance Services. Wolters Kluwer levert content aan hun klanten, maar ook verschillende soorten software en diensten. Met die diensten is het bedrijf op dit moment actief in meer dan 40 landen in Noord-Amerika, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Een investering in Wolters Kluwer is dus een investering in een internationaal bedrijf! Bent u geïnteresseerd in een investering in dit internationale bedrijf? U kunt vandaag nog investeren in het Wolter Kluwer aandeel. Daarvoor is het goed om de Wolter Kluwer koers goed in te gaten te houden. Hieronder vindt u de real time Wolters Kluwer beurskoers.

WOLTERS KLUWER KOERS

 

WOLTER KLUWER AANDELEN KOPEN?

  • DEGIRO– Bent u geïnteresseerd in een investering in de Wolters Kluwer aandelen? U kunt direct starten met beleggen in deze aandelen via Degiro.
  • Plus500– Liever of ook speculeren op de Wolters Kluwer beurskoers door CFD’s? Open dan vandaag nog een gratis demo-account van €40.000 op Plus500.
  • Let op! Beleggen kent risico op verlies.

OVER WOLTERS KLUWER/AANDEEL WOLTERS KLUWER

Het hoofdkantoor van het, van oorsprong Nederlandse, bedrijf bevindt zich in Alphen aan den Rijn. Wolter Kluwer is in 19987 ontstaan uit een fusie van twee uitgeverijen, Kluwer en Wolters-Samsom. Inmiddels richt het bedrijf zich vanuit haar hoofdkantoor op activiteiten voor de gezondheidszorg, de fiscale sector, de financiële sector en de juridische en accountancy sector. Hiervoor leveren zij zowel online als offline content en up-to-date informatie en software services zodat de bedrijven goede resultaten kunnen behalen.

Begin 2017 had Wolters Kluwer bedrijf 19.000 werknemers in dienst. Het bedrijf staat genoteerd aan de AEX.

 
 

BELEGGEN IN WOLTERS KLUWER

Wilt u beleggen in Wolters Kluwer aandelen? Begin dan snel met beleggen in het Wolters Kluwer aandeel met een broker. Open vandaag nog een account op Plus500 of Degiro en start direct met een investering in Wolters Kluwer.

Link naar silo: AEX Koers